Vi är proffs på digitala skyltar

Vi hjälper dig med butikens IT-lösningar. Vi har kassaregister, digitala reklamskyltar, övervakning m.m. Alltid med support, service och garanti.

Beställ online eller hälsa på oss i butiken.

Vad är digital skyltning?

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informationsspridning, marknadsföring och underhållning. Det är digitala skärmar som finns utplacerade på offentliga miljöer eller på arbetsplatser.

Digital skyltning används mestadels till marknadsföring och information men även till underhållning. Det som skiljer sig åt jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter publik och miljö. Skärmarna kan även visa animering och i många fall vara utrustade med touch och fungera interaktivt.

Din lokala leverantör. Vi kan även ta hand om er IT-drift och tillhandahålla er utrustning.

Upptäck våra lösningar för butik och företag.

En mängd användingsområden

Digitala skyltar

Byt ut era traditionella skyltar med digitala moderna versioner. De nya sortens skyltar fångar kundens uppmärksamhet och kan enkelt visa både text, bilder och video. Det är enkelt att själv via ett web interface uppdatera skylten så ofta man vill. Materialet skapas enkelt i powerpoint av dina egna texter och media.

Snabbt uppdaterade menyer

Med en digital menyskärm är det enkelt att ändra pris och utbud på några minuter. Bilder och special erbjudanden kan varvas med mer traditionella menyer. Vi hjälper gärna till att skapa färdig mallar som enkelt kan redigeras när något behöver ändras.

Ersätt anslagstavlor

Digitala skyltar kan effektivt ersätta anslagstavlor och whiteboards i många sammanhang. Informationsskyltar i entréer, receptioner och samlingssalar har fördel av att lätt och snabbt kunna uppdateras. Vår lösning gör även att man kan visa information som till t.ex. närvarolistor, kalendrar, resultat och scheman med uppdateringar i realtid.

Nå ut till kunden

Digitala lösningar kan täcka de flesta kommunikationsbehov och digital signage handlar i grunden om frågan varför man ska ha en statisk skylt med samma budskap när man kan variera efter säsong, tid, evenemang, temperatur eller något annat. Med dagens teknik är allt möjligt, egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.